hyttebygging

Åsa gir oss det beste utgangspunkt for bruk av omkringliggende områder i skolehverdagen.

Bygda ligger perfekt til og har de beste man kan tenke seg av ressurser tilgjengelig rett utenfor dørstokken. Her bruker vi turmuligheter i all slags terreng. Om vinteren er det gode skimuligheter. Fjorden er klar for bruk nesten hele året igjennom og byr på en rekke arenaer både for læring og lek. Bondegårder ligger som perler på en snor og vi samarbeider godt med flere av dem. Her lærer barna om norsk landbruk, alt fra unike norske saueraser og hester, til både vanlig og økologisk landbruk. Bygdas aktive foreningsliv inviterer til læringsareaer der ressurspersoner innen mange fagområder gledelig deler sin kunnskap. Vi mener det ikke finnes et bedre utgangspunkt enn Åsa for nær sagt all slags aktiviteter, og vi vet svært mange er helt enige med oss i det!